Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Mókus csoport

Óvónők: Faragó Ivett  (Ivett néni)
Pedagógiai asszisztens: Szabó-Orosz Mónika (Mónika néni)
Dajka: Dojcsákné Sohajda Andrea (Andika néni)
 

Az új kis mókuscsoportosok fogadása szeptemberben megtörtént. Nyugodt, kiegyensúlyozott körülményeket teremtünk kicsi ovisaink számára. A kis mókusok megismerését és a szüleikkel való jó kapcsolat kialakítását elengedhetetlennek tartjuk a legoptimálisabb fejlődésük érdekében.

Azért választottuk csoportunk szimbólumául a mókust, mert számtalan olyan belső tulajdonsága, képessége van, amely például szolgál a gyermeknevelésünkben. Szeretnénk, ha a hozzánk járó gyermekek, olyan szorgalmas, mozgékony, és közvetlen barátságos lényekké válnának, mint a kis mókusok nagy mókus korukra. Mindezt számtalan mese, vers, dráma játék és zenei élménynyújtás segítségével.

Nagy gondot fordítunk a személyiségük fejlesztésére, az egyéni bánásmód alkalmazásával. A közösségi nevelésen kívül fontos számunkra az egyéni fejlesztés, és az önkifejeződés megvalósulása. Erre az óvodai foglalkozási formákon kívül az élmény pedagógiai módszerek, az éves élményekben gazdag programok és ünnepek adnak lehetőséget.

Nevelési tervünk megvalósulását és a mindennapok zavartalan lebonyolítását olyan gyermekbarát pedagógiai asszisztenssel, dadusokkal váltjuk valóra, akik biztosítják számunkra a tiszta, esztétikus környezetet, szeretik a gyermekeket és mindig ott segítenek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. 

Farsang 2024

Márton nap és Szülinap 2023

Egy délelőtti séta

Látogatás a Hernádnémeti állatorvosi rendelőben 2023

Szurkolók az Állatokért Alapítvány ongai menhely látogatás 2023

Látogatás a Gergely tanyán 2023

Húsvét 2023

Torna

Mikulás

Farsang